Kjøpsvilkår


På denne siden finner du informasjon om våre kjøpsvilkår. Ved å kjøpe Klart Du Kan kurset, godtar du følgende juridiske vilkår.

Bestillingsprosessen

Ditt kjøp er bindende når bestillingen er registrert hos oss. Når vi mottar din bestilling, bekreftes kjøpet automatisk.

Tilgang til våre ulike typer kurs og coachingpakker

Kjøp av Klart Du kan grunnkurs inkludert coaching inkluderer følgende; tilgang til kursinnholdet i 12 måneder, 2 ukentlige treff på Zoom, mulighet til å stille spørsmål per e-post og medlemskap i tilhørende lukket Facebook-gruppe i kursets varighet.

Kjøp av Klart Du kan kurset Videre inkluderer følgende; tilgang til kursinnholdet i 12 måneder, 1 ukentlige treff på Zoom, mulighet til å stille spørsmål per e-post og medlemskap i tilhørende lukket Facebook-gruppe i kursets varighet.

Kjøp av Klart Du kan kurset VIP inkluderer følgende; tilgang til kursinnholdet i 12 måneder, 1:1 coaching på Zoom etter avtale, mulighet til å stille spørsmål per e-post og medlemskap i tilhørende lukket Facebook-gruppe i kursets varighet.

Kjøp av individuelle coachingpakker inkluderer antall timer og varighet som spesifisert ved kjøp, og gjennomføres via Zoom eller telefon.

Kjøp av Klart Du kan kurset selvstudium inkluderer følgende; tilgang til kursinnholdet i 12 måneder, mulighet til å stille spørsmål per e-post og tilhørende lukket Facebook-gruppe i kursets varighet.

Kurset og kursmaterialet kan bare brukes av deg som er kunde hos WeightWellness AS. Du godtar at kurset og kursmaterialet, inkludert brukernavn eller passord, kun skal brukes av deg og ikke selges eller distribueres uten WeightWellness' samtykke.

Å opprette en konto

For å få tilgang til kurset, kan du bli bedt om å gi opplysninger om deg selv, inkludert ditt navn, e-postadresse og postadresse. Denne informasjonen vil bli godt ivaretatt og ikke brukt til annet formål enn å gi deg tilgang til kurset samt kunne sende deg din velkomstpakke fysisk i posten.

Kursstart

Du får tilgang til kurset fra samme dato som vi mottar din betaling (uansett om du har kjøpt kurset ved å betale hele kursbeløpet på en gang eller om du har valgt en oppdelt betalingsmulighet), mens selve 60-dagerskurset og velkomstmøte starter ved datoen for velkomstmøtet. Kurset varer deretter i 60 dager, men du har tilgang til kurset og alt materiell i 12 måneder etter innmeldingsdato.

Ved valg av selvstudium varer kurset i 12 måneder etter innmelding og betaling

.

Etter kursets sluttdato har du ikke lenger tilgang til kursmaterialet, Zoom-treff og/eller Facebook-gruppen som tilhører kurset.

Alt materiale er WeightWellness AS sin eiendom

Du godtar at kurset og kursmaterialet inneholder informasjon som eies av WeightWellness AS og er beskyttet av opphavsrett. Du aksepterer å ikke bruke kurset eller kursmaterialet på en måte som utgjør en overtredelse av WeightWellness AS sine rettigheter. Selskapet gir deg en personlig brukertilgang til kurset og kursmaterialet til din egen personlige og ikke-kommersielle bruk, og kan kun benyttes av deg.

Betaling av kurset

Du samtykker i å foreta rettidig og full betaling til WeightWellness AS for kurset (uansett om du valgte å betale kurset i sin helhet eller med en betalingsplan). Du autoriserer WeightWellness AS til automatisk å trekke kredittkortet for alle avdrag som er avtalt, og du samtykker i å holde denne informasjonen oppdatert. Hvis noen betaling er utilstrekkelig eller blir avvist av en eller annen grunn, kan WeightWellness AS tilbakekalle tilgangen til kurset.

Manglende betalinger

Dersom et av beløpene i din betalingsplan ikke betales innen fristen, vil automatisk fremtidige beløp også forfalle til betaling. Du kan da miste tilgangen til kurset, men betalingsforpliktelsene til kurset opprettholdes.

Angrerett

Det er ingen angrerett på kurset, siden vi starter umiddelbart etter påmelding samt sender deg alle våre fysiske produkter i posten.

Rettigheter ved feil og mangler (Reklamasjon)

Dersom du har opplevd feil eller mangler ved et produkt vi har levert, må du gi oss beskjed innen rimelig tid. Melding om feil eller mangel ved produktet må sendes til oss skriftlig til [email protected]. Vi vil bekrefte tilbake til deg at din henvendelse er registrert og følge opp saken i løpet av kort tid, senest innen 3 virkedager. Vi kan også kontaktes per telefon 932 42 806.

Kundeservice

Du kan når som helst sende oss spørsmål, både om praktiske ting og om kurset, i hele perioden kurset varer og vi er tilgjengelige på [email protected].

Resultater

Ved å kjøpe kurset aksepterer du at du selv er ansvarlig for din egen fremdrift og dine resultater. Vi vil tilrettelegge med alt du trenger for å lykkes, men til syvende og sist er det du som må gjøre jobben for å oppnå de ønskede resultater.

Sist oppdatert: 9. november 2022