"KLART DU KAN" KURSET 
GRUPPECOACHING OG PERSONLIG VEILEDNING

Knekk slankekoden uten diett på 60 dager

Dette er et komplett trinn-for-trinn-kurs som hjelper deg med å gå ned i vekt uten at kiloene kommer tilbake. Med vår unike tilnærming tar vi hensyn til både det mentale og fysiske aspektet, slik at du kan føle deg trygg og sterk i prosessen med livsstilsendring. Uansett om du ønsker å gå ned 5 kg, 10 kg eller over 20 kg, er dette kurset for deg.

BESTILL KURS

Hvordan ville hverdagen din endret seg om du knakk slankekoden?

Det kan virke vanskelig, og kanskje litt meningsløst, å begynne å drømme om hvordan livet ditt kunne forandre seg. Men alt starter med en drøm og et mål.

HVA VILLE VÆRT VIKTIGST FOR DEG?

MESTRING

Kjenne på at livstilsendring og vektnedgang, det mestrer jeg

DRØMMEGARDEROBEN

At jeg kan handle klær i den størrelsen jeg er komfortabel med, og bruke de klærne bakerst i skapet

MER AKTIVITET

Gå en topptur, søndagstur og være mer aktiv uten å føle at kroppen ikke henger med

FÆRRE VONDE FØLELSER

Mindre stress, tankekjør og dårlig samvittighet. Være stolt av meg selv og min kropp

FRI FRA REGIMER

Bli ferdig med dietter, kurer, fasting, kaloritelling og alle tankene rundt hva jeg burde og ikke burde gjøre 

FRI FRA JO-JO SLANKING

Vite med sikkerhet at når jeg har gått ned i vekt, vil jeg bli der uten å gå opp igjen

Men det er et problem.. 

Tusenvis av kvinner har problemer med å oppnå varig vektnedgang fordi de..

  ..sliter med emosjonell spising, som kan skyldes stress, tøffe dager, uimotståelig søtsug eller tendensen til å spise seg overmett

 ..går ned i vekt, men har problemer med å opprettholde den nye livsstilen over tid. Studier viser at over 80% legger på seg samme vekt eller mer innen 24 måneder

  ..mangler motivasjon for å starte eller fullføre en livsstilsendring for å nå en vekt de trives med

  ..tror at det å gå ned i vekt og å leve en sunnere livsstil krever for mye tid, tid som de føler at de ikke har

   ..starter på strenge dietter, regimer, treningsprogrammer og kurs som kan være for krevende. Selv om noen klarer å fullføre disse, gir de fleste opp, eller de faller tilbake til der de startet etter fullføring

   ..vil se resultater med en gang, har urealistiske forventinger og mangler tålmodighet

 ..har mange negative tanker og meninger om seg selv, sin kropp og har generelt ingen tro på at de kan klare det

Her er sannheten

Det trenger ikke å være slik

Med vår metode kan alle, uansett utgangspunkt, knekke slankekoden uten diett. Vi lærer deg hvordan du kan jobbe med dine tanker og følelser for å skape nye vaner i hverdagen. Disse vanene vil gjøre det nesten umulig å ikke gå ned i vekt og holde den. Vi hjelper deg med å stå stødig i livet, uansett hva som blir "kastet" mot deg slik at du ikke gir opp på veien. 

VIS MEG HVORDAN

"Etter mange ulike dietter og kurer, så fant jeg min nøkkel her. Jeg gikk ned 11 kg, og for første gang føler jeg meg trygg på at kiloene forblir historie"

«Etter mange ulike dietter og kurer, så kom jeg over WeightWellness, og fant min nøkkel der. Det var ingen bestemt kur, eller kostholdsregime, men en verktøykasse som hjalp meg til å gjennomføre tiltak som jeg visste jeg måtte ta for å endre livsstil og dermed gå ned i vekt. For du vet hva som må til, det vet vi alle, men å gjennomføre er en annen side.

Å bruke verktøyene som WW har gitt meg fikk meg til å kunne gjennomføre uten å føle at jeg gikk glipp av noe, uten å føle at jeg måtte mobilisere en steinhard viljestyrke hver gang en fristelse lyste mot meg. Jeg har gått ned 11 kg, og for første gang har jeg gått ned i vekt uten å føle at jeg gikk på en diett eller at jeg forsaket noe. Disse 11 kg kommer til å forbli historie, jeg har verktøyene til å holde de borte, takket være Ingvill og Hege i WeightWellness»

Jorunn på 52 år fra Bergen, kursdeltaker Klart Du Kan

 

"Da har jeg altså gått ned 10, 4 kg – jeg føler meg veldig glad og stolt over meg selv over å ha klart det"

Jeg ville dele en god nyhet med dere; nå har jeg nådd det første delmålet mitt! Den 1. januar veide jeg 93,3 kg – og i dag veide jeg 82, 9. Da har jeg altså gått ned 10, 4 kg – jeg føler meg veldig glad og stolt over meg selv over å ha klart det!👏🏻👏🏻 Og så er jeg veldig, veldig takknemlig for den utrolig gode støtten jeg har fått fra dere underveis!🌺🌺🌺💓 Tusen takk!😊

Astrid, Kursdeltaker Klart Du Kan

"Som tidligere jojo slanker, har jeg prøvd det meste som finnes der ute. Ved hjelp av W.Wellness fikk jeg hjelpen og støtten jeg trengte. Jeg har nå gått ned over 13 kg"

«Jeg har tidligere vært en jojo slanker, har prøvd det meste av diverse dietter opp gjennom årene. Og endelig kjenner jeg at dette jeg gjør nå ved hjelp av Weight Wellness er til hjelp, gjennom å ha støtte og bli heiet på, få gode tips, samtidig som jeg finner min vei. Har gått ned over 13 kilo. Jeg prøver å tenke at 1% bedre hver dag er godt nok og det greier jeg!»

Rita Lilleheier på 62 år fra Hvaler, Kursdeltaker Klart Du Kan
Introduserer: 

Klart Du Kan Kurset

Det eneste kurset du trenger for å knekke slankekoden uten diett. Her får du ALT du trenger for å gå fra å være en frustrert slanker til en selvsikker kvinne som lever et lett og sunt liv.

Steg-for-steg metode

Vi har investert millioner av kroner, tusenvis av timer, og har jobbet med over 800+ kvinner i Norge for å hjelpe dem med vektnedgang. Her kommer du til dekket bord, og alt du trenger å gjøre er å følge metoden for å nå din trivselvekt og ønsket livsstil.

Ukentlig gruppecoachinger

Å være alene i en livsstilsendring kan være veldig tøft og vanskelig. Derfor får du tilgang til våre inspirerende gruppecoachinger opptil to ganger hver uke. Her går vi gjennom metoden sammen i en gruppe, vi deler erfaringer, seire, nedturer, og du blir en del av et trygt og positivt fellesskap.

 

Privat felleskap

Å aldri være alene er en nøkkel til suksess. Med vårt imøtekommende og positive digitale fellesskap i vår Facebook-gruppe får du tilgang til et fellesskap med likesinnede kvinner 24/7. Her kan du stille spørsmål om metoden, dele oppturer og nedturer, og bli kjent med andre som er på samme reise som deg.

 

Velkomstpakke i posten

Det som skiller oss ut fra mange andre online-kurs er at du får en velkomstpakke med fysiske verktøy som vil hjelpe deg på din reise. Du får en vakker journal, en vaneguide, og inspirasjonskort. Alt dette er en viktig del av metoden for å sikre din suksess. 

DETTE INNEHOLDER DIN VELKOMSTPAKKE

Når du melder deg på sender vi dette i posten til deg:

01

Journalen

Unik dagbok nøye designet for å inspirere og hjelpe kvinner til å endre sine vaner for å oppnå sin trivselvekt og ønsket livstilsendring. 

02

Vaneguiden

Nøkkelen for å gå ned i vekt uten å gå opp igjen er å etablere gode minivaner slik at du ikke blir overveldet. Denne guiden gir deg en rekke konkrete vaner og strategier for å få det til å bli en naturlig del av hverdagen. 

03

Inspirasjonskort

Å overvinne den negative indre dialogen, kjent som sabotøren, kan være vanskelig. Derfor har vi laget kort som du enkelt har med deg gjennom dagen for å hjelpe deg med fokus og å bli tryggere og sterkere i hverdagen, slik at du gjennomfører din livstilsendring fullt ut. 

Hva sier kursdeltakerne når de får  velkomstpakken?

Her er alt du vil mestre i kurset

Alt du trenger for å knekke slankekoden på 60 dager

Modul 1: Forberedelser

KOM RIKTIG I GANG

En av de største grunnene til at folk mislykkes er at de starter på feil måte. Vi hører ofte at det eneste du trenger å gjøre er å "spise sunt" eller "begynne å trene", men det er ikke så enkelt som det.

Det er lett å miste motivasjonen og gi opp når du støter på hindringer.

Denne uken vil vi hjelpe deg med å legge grunnlaget for suksess ved å lære deg det riktige tankesettet og gi deg praktiske oppgaver som vil få deg i gang raskt og effektivt.

Modul 2: Målsetting og motivasjon

Finn din indre kraft

Hvis du ønsker å få noe du ikke har eller å skape en endring i livet ditt må du bli klar på hva dette er. Vi snakker om målsetting, vi lærer deg å sette motiverende og realistiske mål som du faktisk vil oppnå. Er dette viktig? Akkurat som når om du skal ut på en flyreise så må du vite hvor din destinasjon er ellers ender du opp et helt tilfeldig sted.

Modul 3: De 5 levevanene

Bygg et solid fundament

I denne modulen går vi gjennom de 5 levevanene for å skape varig livsstilsendring. Vi går steg for steg gjennom hver levevane og hvordan de enkelt implementeres i livet en etter en slik at du ikke blir overveldet. Dette handler ikke om skippertak, men å skape varig endring som du kan ha resten av livet ditt. Det er slik du vil knekke slankekoden og gå varig ned i vekt. 

Modul 4: Hvordan bli din beste supporter i opp- og nedturer

Den indre dialogen

Denne modulen er svært populær hos våre kursdeltakere. Vi går gjennom hvordan du skal bli god til å ha en positiv indre dialog slik at du kan bli egen beste “coach”. Lær å gå fra å være hard mot deg selv til å bli din beste supporter. Du vil lære konkrete og enkle verktøy som du kan benytte resten av livet ditt. 

Modul 5: Klart Jeg Kan Tankesettet

Mentale vaner

Vi dykker ned i hvordan du kan jobbe med tankene dine for å få et “Klart Jeg Kan” tankesett. Vi kommer til å lære deg hvordan du kan benytte refleksjoner og takknemlighet for å redusere indre uro og stress i hverdagen. Denne uken kommer garantert til å gi deg mer mentalt overskudd og glede. 

Module 6: Håndtere vanskelig, tøffe og stressende dager

Emosjonell spising

Svært mange av de som sliter med jojo slanking spiser på følelser. I denne modulen får du konkrete verktøy, og mentale treninger som lar deg kvitte deg med emosjonell spising og dårlig samvittighet for godt. Dette gjelder for deg som ønsker å redusere trøstespising og stress-spising. Vi kommer til å lære deg hvorfor det skjer og hvordan du kan stoppe det.

Module 7: Hemmeligheten for varig vektnedgang

Behold trivselsvekten

Mange er redd for å legge på seg igjen. I denne modulen går vi gjennom hvordan du kan bruke verktøyene fra WeightWellness for å beholde vekten, leve sunt og overkomme utfordringer. Vi går gjennom utfordringer som du vil møte gjennom å være sosial, være på ferie, helger, arbeid og mye mer. Dette er den brikken som kommer til å hjelpe deg å knekke slankekoden for godt. Etter denne modulen vil du være tryggere og mer selvsikker på å ta de riktige valgene for deg selv og din helse uansett situasjon. 

Module 8: La oss bli gode sammen

Finjusteringer

Nå sitter du med hele verktøykassen for å lykkes med varig vektnedgang. Denne uken arbeider vi for å sette rutinene dine og få på plass alt sammen slik at det er forenelig med din hverdag. Her er det ikke noe nytt du skal lære og vi har en egen dedikert uke til dette sånn at du kan gå ut av kurset med en trygg og god selvtillit på at nå vil du lykkes. Ditt offisielle "hadebra" til dietter, slankekurer og andre kortsiktige løsninger. 

Hvordan høres dette ut?

Etter å ha tatt kurset vårt vil du...

Håndtere følelser uten å bruke mat som løsning

Knekke slankekoden uten å bekymre deg for at kiloene kommer tilbake

Føle deg mer fri, stolt og glad i egen kropp

Ha mer energi og overskudd i hverdagen for å gå på turer med venner og familie, delta i aktiviteter og mye mer

Kunne bruke flere nye klær og finne glede i shopping

Føle mer selv-kjærlighet, selvtillit og mestring

 Ikke bekymre deg for å skeie ut i ferier, helger og høytider

 

"Prøvd utallige kurer og dietter før, men gikk alltid opp i vekt igjen. Og nå har jeg gått ned 14 kg. Jeg føler meg mye bedre både fysisk og psykisk. Jeg spiser det jeg vil og ingen andre bestemmer over meg."

Jeg prøvde utallige kurer og dietter før, men gikk alltid opp i vekt igjen. Etter å ha gitt opp og spist hva jeg ville, fant jeg WeightWellness, som fokuserer på mental trening for å tenke seg ned i vekt og bli der. Jeg dro på et seminar og møtte Ingvill og Hege, og nå har jeg gått ned 14 kg og føler meg mye bedre både fysisk og psykisk. Jeg spiser det jeg vil og ingen andre bestemmer over meg. Anbefaler denne metoden på det sterkeste! 

Sonja Dynna, kursdeltaker Klart Du Kan

"Gikk ned 14 kg. For meg har det vært en åpenbaring som jeg tror vil vare livet ut"

En våre flott deltakere bli intervjuet av avisen Aftenposten om hvordan metoden i Klart Du Kan kurset har hjulpet henne. 

Stephanie Chaigneau, Kursdeltaker klart du kan
Er du klar for å knekke slankekoden uten diett i 2023? Velg hvilke dato du ønsker å starte på kurs. 

Kursoppstart Mandag 2. oktober 2023

kr 5997

 • 1 års tilgang til online kurset med steg-for-steg moduler
 • 2 ukentlig gruppecoachinger i 8 uker 
 • Velkomstpakke tilsendt med dagbok, vaneguiden og inspirasjonskort
 • 1 års tilgang til WW sin betalte Facebook gruppe 
 • Direkte tilgang til Ingvill og Hege via e-post for private spørsmål under hele perioden
VELG KURSOPPSTART 2. oktober

Kursoppstart Tirsdag 17.oktober 2023

kr 5997

 • 1 års tilgang til online kurset med steg-for-steg moduler
 • 2 ukentlig gruppecoachinger i 8 uker 
 • Velkomstpakke tilsendt med dagbok, vaneguiden og inspirasjonskort
 • 1 års tilgang til WW sin betalte Facebook gruppe 
 • Direkte tilgang til Ingvill og Hege via e-post for private spørsmål under hele perioden
VELG KURSOPPSTART 17.OKTOBER

Kursoppstart tirsdag 31.oktober 2023

kr 5997,-

 • 1 års tilgang til online kurset med steg-for-steg moduler
 • 2 ukentlig gruppecoachinger i 8 uker 
 • Velkomstpakke tilsendt med dagbok, vaneguiden og inspirasjonskort
 • 1 års tilgang til WW sin betalte Facebook gruppe 
 • Direkte tilgang til Ingvill og Hege via e-post for private spørsmål under hele perioden.
VELG KURSOPPSTART 31.OKTOBER

Møt din mentale PT

Ingvill & Hege fra WeightWellness

 

WeightWellness' visjon er å hjelpe kvinner med å skape en livsstil de elsker, som gjør at de kan nyte livet og gå ned i vekt. Etter å ha hjulpet over 800+ kvinner, ser vi at det er fullt mulig å gå ned i vekt uten de tradisjonelle metodene. Vi brenner for å gjøre det enklere, morsommere og mer bærekraftig å bli sunnere og lettere.

Møt Ingvill Weider: Ekspert på sunn og varig vektnedgang, og grunnleggeren av WeightWellness. Hun er lidenskapelig opptatt av helse, trening og å hjelpe andre kvinner med å oppnå sine helsemål på en bærekraftig måte, slik at resultatene varer. Hun vil være aktiv i Facebook-gruppen, delta på de ukentlige coaching-samtaler, og du kan sende spørsmål direkte til Ingvill.

Møt Hege Leandersen: Coach og fagansvarlig i WeightWellness med utdanning og mange års erfaring som spesialsykepleier og kognitiv terapeut. Hun er dyktig til å se og veilede mennesker fra deres nåværende helsesituasjon til å skape en positiv forandring for deres fysiske og mentale velvære.  Hun vil være aktiv i Facebook-gruppen, delta på de ukentlige coaching-samtaler, og du kan sende spørsmål direkte til Hege.

Jeg har kjent på frustrasjonen selv.. 

Du vet, det har vært tider da jeg følte meg så frustrert... Hele vektutfordringen min begynte etter et utvekslingsår i USA. La på meg ganske mye, og når jeg kom hjem, ble vektproblemene bare verre etter svangerskapene. På det meste veide jeg over 30 kg mer enn før jeg dro til USA.

Jeg prøvde seriøst alt. Alle slags dietter, treningsrutiner, alt du kan komme på. Og ja, jeg gikk vanligvis ned i vekt, men så kom kiloene alltid tilbake. Det var så demotiverende.

Søtsug og småspising var det største problemet mitt. Jeg kunne spise en stor skål med smågodt og jeg fortsatte å spise til jeg faktisk ble kvalm. Jeg følte meg håpløs, fanget i denne evige syklusen av å gå ned i vekt, og så plutselig legge på meg igjen. Frustrasjonen min økte hver gang jeg måtte starte på nytt.

Men så, etter mange års kamp, skjedde det noe. Jeg skjønte at hvis jeg ikke endret noe fundamentalt i måten jeg tilnærmet meg vekttap på, ville jeg aldri klare å beholde vekten.

Det slo meg virkelig da jeg innså at jeg måtte få hjernen min med på laget. Å prøve å gå ned x antall kilo ved å gi meg selv strenge restriksjoner, regler og "nei-mat", ga meg ikke den motivasjonen jeg trengte, og det løste definitivt ikke min tilsynelatende evige kamp mot kiloene.

Det handlet om noe helt annet. Og da jeg endelig knakk slankekoden, gikk jeg ned over 30 kg. Det var stort!

For første gang i livet mitt klarte jeg å holde vekten. Og jeg har holdt den i over seks år nå. Det er jeg super stolt av, og det er derfor jeg startet opp WeightWellness. Jeg ville samle alt jeg har erfart og lært i et enkelt system og en metode som ALLE kan følge, uansett hvor de starter fra. Håper å se deg på neste kurs.

Det er mulig for deg også

Slik kommer du i gang

01

Meld deg på kurs

Velg den kursoppstarten som passer best for deg. Deretter vil du bli sendt til kassen hvor du bare trenger å fylle inn litt info om deg selv før du registrerer deg og går videre til betalingen. Du kan betale med vanlig kort eller bruke Klarna - som lar deg utsette betalingen i opptil 30 dager uten renter, eller dele den opp i inntil 36 måneder.

02

Få velkomstpakken din

Vi vil pakke og sende din personlige pakke rett fra Trondheim. Det tar vanligvis mellom 4-7 virkedager før du får den i posten. Men mens du venter, får du umiddelbar tilgang til onlinekurset og Facebook-gruppen, og du kan laste ned en miniutgave av dagboka sånn at du kan starte med en gang.

03

Følg metoden

For å lykkes trenger du bare å følge metoden og bruke verktøyene vi gir deg. Og hvis du støter på noen hindringer eller utfordringer, er vi her for å hjelpe deg, enten det er gjennom e-post, i Facebook-gruppen, eller gjennom gruppecoaching. Vi er med deg hele veien!

JEG ER KLAR FOR Å STARTE

Vår suksessgaranti

Start med "Klart Du Kan" Kurset

Hvis du ikke knekker slankekoden eller opplever betydelig progresjon i løpet av 60 dager, får du hele kursavgiften refundert (unntatt fysiske verktøy).

For å kunne benytte deg av garantien, må du kunne dokumentere at du har deltatt på livecoachinger, fullført hele kurset, gjort oppgaver, fulgt systemet og tatt i bruk samtaler med oss hvis du sliter.

Merk: Dette er ikke en quick fix-løsning. Garantien inkluderer nye ferdigheter innenfor mentale teknikker, men ikke et spesifikt antall kilo.

Dette passer for deg hvis:

  Du er åpen for å lære enkle mentale treningsmetoder for vektreduksjon uten å følge dietter

Du er villig til å sette av minst 10-15 minutter hver dag til å prioritere din egen helse

  Du er lei av dietter, kurer, strenge treningsregimer, kaloritelling og kortsiktige tiltak for vekttap. Du er klar for å skape varige endringer i livet ditt

Du forstår at dette ikke er en "quick-fix" som vil få deg til magisk å forandre alt uten at du gjør noe, og du ønsker å følge metoden for å lykkes

Dette passer ikke for deg hvis:

  Du ikke er åpen for å tilegne deg ny kunnskap

  Du ikke er villig til å sette av minst 10-15 minutter hver dag for din egen helse

  Du kun er interessert i strenge dietter, kurer og andre kortsiktige løsninger for vektnedgang

Du forventer å oppnå urealistiske resultater uten å legge ned innsats

 

Flere tilbakemeldinger fra kursdeltakere:

 

Klar for å skape en sunn og lett livsstil der du føler deg fantastisk?

Du står overfor en viktig avgjørelse som vil påvirke alle områder av livet ditt, enten positivt eller negativt.

Livsstilen din har innvirkning på din mentale helse, fysiske helse, relasjoner, familie, arbeid, økonomi, sosialt liv og ikke minst ditt eget selvbilde.

La 2023 bli året hvor du virkelig tar tak i din helse en gang for alle. Dette vil gi deg muligheten til å nyte en høyere livskvalitet de neste 10+ årene, med en livsstil du er stolt av og virkelig elsker.

Åhh, jeg er så klar for å komme i gang!

Ofte stilte spørsmål:

Kjære deg

Nå er det din tur til å knekke slankekoden og skape den hverdagen du fortjener

 

Du har allerede tatt det viktige første steget ved å være her. La meg fortelle deg hva som venter på den andre siden.

Tenk deg en verden der du føler deg energisk, vital og stolt av den kroppen du er i. En verden der du smiler når du ser deg selv i speilet og kjenner en indre styrke som driver deg fremover.

På den andre siden venter en sunnere og lettere livsstil som vil gi deg økt livskvalitet og glede.

Du vil oppdage en nyvunnet selvtillit som stråler gjennom alt du gjør - fra dine personlige relasjoner til dine karrieremål.

Du vil oppleve en endring som varer, en endring som handler om å skape sunne vaner og ta vare på deg selv hver eneste dag.

Og du er ikke alene på denne reisen.

Vi er her for å støtte deg, veilede deg og motivere deg til å nå dine mål.

Det er på tide å handle nå. Grip muligheten til å ta kontroll over din helse og velvære. Livet du fortjener venter på deg på den andre siden. Bli med oss og skap ditt beste jeg.

- Klem Ingvill

Er du klar for å knekke slankekoden uten diett i 2023? Velg hvilke dato du ønsker å starte på kurs. 

Kursoppstart Mandag 2.oktober 2023

kr 5997,-

 • 1 års tilgang til online kurset med steg-for-steg moduler
 • 2 ukentlig gruppecoachinger i 8 uker 
 • Velkomstpakke tilsendt med dagbok, vaneguiden og inspirasjonskort
 • 1 års tilgang til WW sin betalte Facebook gruppe 
 • Direkte tilgang til Ingvill og Hege via e-post for private spørsmål under hele perioden
VELG KURSOPPSTART 2.OKTOBER

Kursoppstart Tirsdag 17.oktober 2023

kr 5997,-

 • 1 års tilgang til online kurset med steg-for-steg moduler
 • 2 ukentlig gruppecoachinger i 8 uker 
 • Velkomstpakke tilsendt med dagbok, vaneguiden og inspirasjonskort
 • 1 års tilgang til WW sin betalte Facebook gruppe 
 • Direkte tilgang til Ingvill og Hege via e-post for private spørsmål under hele perioden
VELG KURSOPPSTART 17.OKTOBER

Kursoppstart tirsdag 31.oktober 2023

kr 5997,-

 • 1 års tilgang til online kurset med steg-for-steg moduler
 • 2 ukentlig gruppecoachinger i 8 uker 
 • Velkomstpakke tilsendt i posten med dagbok, vaneguiden og inspirasjonskort
 • 1 års tilgang til WW sin betalte Facebook gruppe 
 • Direkte tilgang til Ingvill og Hege via e-post for private spørsmål under hele perioden.
VELG KURSOPPSTART 31.OKTOBER