"KLART DU KAN" KURSET 
GRUPPECOACHING OG PERSONLIG VEILEDNING

Knekk slankekoden uten diett på 60 dager

Steg for steg kurs for deg som vil lykkes med livsstilsendring en gang for alle. Når hodet og hjertet ditt er med, er det lettere å gjøre en livsstilsendring som varer. Med vår unike tilnærming gir vi deg de mentale verktøyene som gir deg mestring og som endrer alt for deg.

BESTILL KURS

Hvordan ville hverdagen din endret seg om du knakk slankekoden?

Det kan virke vanskelig, og kanskje litt meningsløst, å begynne å drømme om hvordan livet ditt kunne forandre seg. Men alt starter med en drøm og et mål.

HVA VILLE VÆRT VIKTIGST FOR DEG?

MESTRING

Kjenne på at livstilsendring og vektnedgang, det mestrer jeg

DRØMMEGARDEROBEN

At jeg kan handle klær i den størrelsen jeg er komfortabel med, og bruke de klærne bakerst i skapet

MER AKTIVITET

Gå en topptur, søndagstur og være mer aktiv uten å føle at kroppen ikke henger med

FÆRRE SABOTERENDE TANKER

Mindre stress, tankekjør og dårlig samvittighet. Være stolt av meg selv og det jeg får til

FRI FRA REGIMER

Bli ferdig med dietter, kurer, fasting, kaloritelling og alle tankene rundt hva jeg burde og ikke burde gjøre 

FRI FRA JO-JO SLANKING

Være trygg på at når jeg har gått ned i vekt har jeg verktøyene til å bli der

Men det er et problem.. 

Tusenvis av kvinner har problemer med å oppnå varig vektnedgang fordi de..

  ..sliter med emosjonell spising

 ..går ned i vekt, men har problemer med å opprettholde den nye livsstilen over tid. 

  ..mangler motivasjon for å starte eller fullføre en livsstilsendring 

  ..tror at det å gå ned i vekt og å leve en sunnere livsstil krever for mye tid

   ..starter på strenge dietter, regimer, treningsprogrammer og kurs som er for krevende. 

   ..vil se resultater med en gang

 ..har mange saboterende tanker og meninger om seg selv

Her er sannheten

Det trenger ikke å være slik

Med vår metode kan alle, uansett utgangspunkt, knekke slankekoden uten diett. Vi lærer deg hvordan du kan jobbe med dine tanker og følelser for å skape nye vaner i hverdagen. Disse vanene vil gjøre det nesten umulig å ikke gå ned i vekt og holde den. Vi hjelper deg med å stå stødig i livet, uansett hva som blir "kastet" mot deg slik at du ikke gir opp på veien. 

VIS MEG HVORDAN

Stephanie Chaigneau 50 år fra Bærum

Stephanie Chaigneau lager seg frokost: havregrøt med banan, mandler og lønnesirup. Så begynner hun å klargjøre lunsjen hun skal ha med seg på Bærum Montessori-skole, der hun er rektor. På bordet foran henne ligger en av «nøklene» til at hun nå er 14 kilo lettere siden hun startet: journalen.

– For første gang i livet har det vært enkelt å gå ned i vekt, sier Chaigneau.

I årevis har 50-åringen prøvd ulike metoder for å gå ned i vekt. Hun har ofte lykkes på kort sikt, men kiloene har alltid kommet på igjen etter noen måneder.

Denne gangen er hun overbevist om at hun ikke vil gå opp igjen i vekt. – For meg har den vært en åpenbaring. Jeg tror dette vil vare livet ut, sier Chaigneau.

Kilde: Aftenposten 02.01.2023

Sonja Dynna 54 år fra Hakadal

Jeg har prøvd alt av kurer og dietter før, og alltid har jeg gått opp i vekt igjen, pluss at jeg har fått flere kilo igjen enn jeg hadde før jeg startet.

Jeg hadde egentlig gitt opp og dytta i meg alt jeg kom over. Jeg var bare skikkelig lei av å slanke meg hele tida. Så kom jeg over WeightWellness og leste hva de sto for..

Alt jeg har savnet på det andre kurene og diettene jeg har brukt, var det mentale og hvordan jeg skal tenke for å komme i mål. og bli der.

Nå har jeg gått ned 14 kilo og 25 cm og jeg føler ikke at jeg ofrer en eneste ting. Jeg spiser det jeg har lyst på og koser meg med vin innimellom.

Linda Harriet Olsen 54 år fra Melbu

Hei Hege og Ingvill 😍 Vil bare fortelle hvor takknemlig jeg er for at jeg ble med på kurset KLART DU KAN Jeg har lenge tenkt på å endre livsstilen min, men motivasjonen har forsvunnet når jeg har begynt å tenke på å slanke meg. Når jeg tidligere har gått på diett, så har jeg begynt å tenke på neste måltid før jeg i det hele tatt var ferdig å spise.

Tilfeldigvis så jeg annonsen deres på Facebook og jeg meldte meg på. Uten deres kurs hadde jeg fortsatt vært på stedet hvil. Dere begge to er fantastisk og sender oppmuntrende mailer og har en fantastisk facebook side for medlemmene 😍

Hos dere slipper jeg å telle kalorier og jeg har lært hvordan sette opp dagsplaner med fokus på kosthold, aktivitet, vann, søvn og egenomsorg. Jeg har lært masse om det mentale og det har hjulpet meg så utrolig mye. ❤️

Jeg anbefaler alle som ønsker å endre livsstil å prøve Klart Du Kan kurset 🙌🏼

Rita Lilleheier, 64 år fra Hvaler

«Som tidligere jojo-slanker, har jeg prøvd det meste som finnes der ute. Ved hjelp av W.Wellness fikk jeg hjelpen og støtten jeg trengte. Jeg har nå gått ned over 13 kg.» – Rita (64)

Linda Nilsen, 45 år fra Sarpsborg

Ved hjelp av Weight Wellness og kurset «Klart du kan», har jeg gått ned 8 kg.

Metoden har gitt meg gode verktøy for å oppnå en varig livsstilsendring.

Jeg hadde absolutt kunnskapen og erfaringene jeg trengte for å gå ned i vekt fra før, men ved hjelp av Weight Wellness har jeg fått hjelp til å sette det i et system.

Ved å gjøre små gradvise endringer og lage gode nye vaner har jeg funnet den balansegangen jeg trengte for å oppnå økt livskvalitet og veien til varig livsstilsendring.

Anita Zezanski 66 år fra Mysen

Jeg har alltid vært en utålmodig jojoslanker; prøvd utallige kurer, shaker og fasteperioder og gått ned i vekt - og raskt opp igjen.

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sprukket og gitt opp. Men så kom jeg over en annonse om WeightWellness-metoden, ble nysgjerrig og meldte meg på kurs, og endelig fant jeg det som fungerer!

Ved å bruke 5-10 min. morgen og kveld til planlegging og refleksjon har jeg lært å endre både tanke- og levesett, og nå har jeg mer energi, er i bedre humør og går sakte, men sikkert ned i vekt.

Her er ingen overlatt til seg selv, noe jeg synes er kjempeviktig når man vil endre levesettet sitt.

Jeg er såå fornøyd med WW!

Introduserer: 

Klart Du Kan Kurset

Det eneste kurset du trenger for å knekke slankekoden uten diett. Her får du ALT du trenger for å gå fra å være en frustrert slanker til en selvsikker kvinne som lever et lett og sunt liv.

Steg-for-steg metode

Vi har hjulpet over 800+ kvinner i Norge til vektnedgang og livsstilsendring. Nå er det din tur.

Du trenger bare å følge vår steg-for-steg metode for å nå din trivselsvekt og skape den livsstilen du ønsker. Vi er her for å guide deg hvert steg på veien. La oss sammen skape din suksesshistorie!

Ukentlig vanecoaching og spørretime

Livsstilsendring kan være en utfordrende og ensom reise. Derfor får du tilgang til vår inspirerende vanecoaching og spørretime to ganger hver uke

Dette gir deg muligheten til å gå gjennom metoden sammen med andre i en støttende gruppe. Vi deler erfaringer, suksesser og utfordringer. Du blir en verdifull del av et fellesskap som er her for å støtte deg på veien mot dine mål. Sammen er vi sterke!

 

Privat felleskap

Gjennomføring er ofte lettere i fellesskap med andre. Vår herlige Facebook-gruppe gir deg 24/7 tilgang til et støttende fellesskap av kvinner som deler dine mål.

Her kan du enkelt stille spørsmål, dele dine oppturer og nedturer, og knytte bånd med likesinnede som går samme vei som deg. Vi er her for hverandre!

 

Din Eksklusive Velkomstpakke - Gjør Reisen Din Unik

Hos oss får du mer enn bare et online-kurs. Du får en luksuriøs velkomstpakke levert rett hjem til deg. Pakken inneholder en vakker journal, en verdifull vaneguide og inspirerende kort som blir dine følgesvenner på reisen.

Disse fysiske verktøyene er nøkkelen til suksessen din og hjelper deg på vei mot dine mål. Din unike reise starter med vår velkomstpakke.

JEG VIL BLI MED PÅ DETTE

DETTE INNEHOLDER DIN EKSKLUSIVE VELKOMSTPAKKE

Når du melder deg på sender vi dette i posten til deg:

01

Din Nøkkel til Livsstilsendring - Den Unike Dagboken

Ta et daglig skritt mot suksess med vår spesialdesignede dagbok, skapt eksklusivt for å inspirere og veilede kvinner i livsstilsendring. Denne dagboken er din trofaste følgesvenn på reisen mot din trivselsvekt og nye livsstil.

Oppdag hvordan en daglig journal kan hjelpe deg å forvandle vanene dine og oppnå dine mål på en spennende og enkel måte. Din suksesshistorie begynner her!

02

Din Veiviser til Varig Vektnedgang - Den Verdifulle Vaneguiden

Ønsker du å gå ned i vekt og for alltid holde den? Nøkkelen ligger i å bygge gode minivaner, trinn for trinn. Vår vaneguide er den hemmelige oppskriften som gir deg konkrete vaner og strategier for å gjøre sunne valg til en naturlig del av din daglige rutine.

Utforsk hvordan denne guiden kan hjelpe deg med å oppnå dine mål uten å føle deg overveldet. Din suksess begynner med små, men verdifulle steg hver dag!

03

Dine Daglige Motivasjonskort

Å beseire sabotøren kan være vanskelig. Vår unike samling av motivasjonskort er din nøkkel til daglig styrke og utholdenhet. De er der for å hjelpe deg med å fokusere, styrke deg og gi deg motet til å gjennomføre din livsstilsendring.

Med disse kortene ved din side, vil du enklere kunne møte hverdagens utfordringer og fullføre din reise mot målet. Du har verktøyene til å lykkes!

Hva sier kursdeltakerne når de får  velkomstpakken?

Her er alt du vil mestre i kurset

Alt du trenger for å knekke slankekoden på 60 dager

Modul 1: Forberedelser

KOM RIKTIG I GANG

Velkommen til en unik reise som starter med deg. Vi vet at en vellykket vektnedgang og livsstilsendring krever nøye forberedelser. Mange har tidligere støtt på utfordringer ved å starte feil med urealistiske planer.

Det handler om å finne din indre motivasjon og tilpasse omgivelsene for suksess. Dette er starten på din reise, og vi er her for å støtte hvert skritt på veien.

 

Modul 2: Målsetting og motivasjon

Finn styrke og motivasjon til å gjennomføre 

Når du skal gjøre en endring, trenger du å sette tydelige, inspirerende og realistiske mål. Det er som å planlegge en reise - du må vite hvor du vil dra og hvorfor det betyr så mye for deg. Ta det dag for dag - 24 timer om gangen! Etter modul 2 vil du kjenne hvor mye lettere det er å gjennomføre dagen når du har en plan.

Modul 3: De 5 levevanene

Bygg et solid fundament

Reisen fortsetter videre gjennom 5 viktige livsstilsvaner for å skape varige endringer som du trives med. DIsse er mat, aktivitet, vann, søvn og egenomsorg. Vi vil bryte dem ned i små trinn, tilpasset deg, for å unngå at du blir overveldet. Målet er å gjøre endringer som varer livet ut. Etter modul 3 er du mer bevisst på å også prioritere deg selv og det som er viktig for deg.

Modul 4: Hvordan bli din beste støttespiller i opp- og nedturer

Din indre stemme

Denne modulen er en favoritt blant deltakerne. Vi lærer deg hvordan du kan ha en positiv indre dialog, slik at du blir din egen beste støttespiller. Fra selvkritikk til egen støttespiller. Du får verktøy som du kan bruke livet ut. Etter modul 4 vil du snakke mer positivt til deg selv og ha mer go-følelse

Modul 5: Klart Jeg Kan Tankesettet

Dine mentale vaner

Synes du det er vanskelig å gjennomføre en livsstilsendring over tid? I modul 5 jobber vi med hvordan du kan skape deg et sterkt "Klart Jeg Kan" tankesett. Lær å bruke refleksjon og takknemlighet for å redusere daglig stress og indre uro. Denne uken gir deg mer mental bevissthet og glede. Etter modul 5 vil du bli kjenne på at gjennomføring plutselig er blitt mye enklere.

Module 6: Håndtere vanskelig, tøffe og stressende dager

Overvinn emosjonell spising

Har du kjent på trøstespising og stress-spising? Vi kjenner oss igjen. La oss sammen utforske hvorfor dette skjer og hvordan du kan forandre vanene for godt.

Etter modul 6 vil du ha en dypere forståelse av ditt eget forhold til mat og følelser. Du har fått gode mestringsstrategier på hva du kan gjøre for å gi deg selv det du trenger, i stedet for å spise noe for å dempe følelser.

 

Module 7: Hemmeligheten for varig vektnedgang

Sånn overvinner jeg mine utfordringer

Sliter du med å holde målet ditt når helger, ferier og festligheter kommer i veien?

Vi deler effektive strategier som hjelper deg å mestre sosiale utfordringer, helligdager, helger, jobbsammenkomster og mye mer. Du lærer å kjenne igjen sabotøren og hvordan du kan stå imot. Etter modul 7 har du en helt ny selvtillit og mer ro til å ta sunne valg uansett hva som skjer. 

 

Module 8: La oss bli gode sammen

Øve på mitt nye tankesett

Du har nå verktøyene for varig vektnedgang og livsstilsendring. Ingen nye ting å lære, bare en dedikert uke for å bygge din selvtillit og si farvel til kortsiktige løsninger. Dette er fortsettelsen på din nye livsstil, og endelig har du knekt slankekoden - uten diett. 

Hvordan høres dette ut?

Etter å ha tatt kurset vårt vil du...

 Kunne håndtere følelser uten å bruke mat som løsning

Knekke slankekoden uten å bekymre deg for at kiloene kommer tilbake

Føle deg mer fri, stolt og glad i egen kropp

Ha mer energi og overskudd i hverdagen til å gå på turer med venner og familie, delta i aktiviteter og mye mer

Kunne bruke flere nye klær og finne glede i shopping

Føle mer selv-kjærlighet, selvtillit og mestring

 Ikke bekymre deg for å skeie ut i ferier, helger og høytider

 

Kursoppstart
mandag 4. desember 2023
Kl. 21.00

kr 4997,-


Du får
 • Din eksklusive velkomstpakke med motivasjonsverktøy  - VERDI kr 1500,-
 • 8 uker med digital vanecoaching og spørretime - VERDI kr 9990,-
 • 8 uker med inspirerende videoleksjoner og oppgaver - VERDI kr 3990,-
 • 12 måneders tilgang til alt kursmateriell - VERDI kr 2500,-
 • 12 måneder med heiagjeng i lukket Facebook-gruppe - ubetalelig

Bonuser
 • Minikurs i mentaltrening - VERDI kr 1497,-
 • "Klart jeg kan" armbånd - VERDI kr 399,-
 • 1 måned gratis medlemskap i WW-klubben - VERDI kr 500,-
VELG KURSOPPSTART 4. DESEMBER

OG DET ER MER

Når du bestiller nå, får du med disse verdifulle bonusene:

01

Minikurs for mental trening

Verdi kr 1497,-, men nå tilgjengelig for deg helt GRATIS. Møt Hege, en høyt kvalifisert psykiatrisk sykepleier og kognitiv terapeut med over 20 års verdifull erfaring fra helsevesenet. Dette eksklusive online minikurset gir deg den ultimate mentale kickstarten på din helsereise. La Hege veilede deg til å få hjernen til å jobbe for deg, ikke mot deg. Ta dette viktige skrittet mot en sunnere og mer bevisst fremtid. Din mentale trening starter her!

02

S.O.S - 1:1 samtale

Verdi kr 497,-, men denne får du helt GRATIS nå. Du får en verdifull 15-minutters 1:1 samtale med enten Ingvill eller Hege en gang under kurset.

Denne samtalen tar du når du står overfor utfordringer eller trenger en ekstra dose motivasjon for å holde deg på riktig kurs. La Ingvill eller Hege være din guide, og få den nødvendige støtten for å overvinne hindringer og oppnå suksess.

Møt din mentale PT

Ingvill & Hege fra WeightWellness

 

Weight Wellness' visjon Vi er dedikert til å hjelpe kvinner med varig vektnedgang - uten diett.

Møt Ingvill Weider: Hun er grunnleggeren av Weight Wellness, og er ekspert på sunn og varig vektnedgang. 

Møt Hege Leandersen: Hun er vår erfarne coach og spesialsykepleier med fokus på fysisk og mental velvære.

Begge vil aktivt delta i Facebook-gruppen og i de ukentlige vanecoachingene og spørretimene, og du kan stille spørsmål direkte til dem.

Sammen er vi her for din suksess!

.

Jeg har kjent på frustrasjonen selv.. 

Du vet, det har vært tider da jeg følte meg så frustrert... Hele vektutfordringen min begynte etter et utvekslingsår i USA. La på meg ganske mye, og når jeg kom hjem, ble vektproblemene bare verre etter svangerskapene. På det meste veide jeg over 30 kg mer enn før jeg dro til USA.

Jeg prøvde seriøst alt. Alle slags dietter, treningsrutiner, alt du kan komme på. Og ja, jeg gikk vanligvis ned i vekt, men så kom kiloene alltid tilbake. Det var så demotiverende.

Søtsug og småspising var det største problemet mitt. Jeg kunne spise en stor skål med smågodt og jeg fortsatte å spise til jeg faktisk ble kvalm. Jeg følte meg håpløs, fanget i denne evige syklusen av å gå ned i vekt, og så plutselig legge på meg igjen. Frustrasjonen min økte hver gang jeg måtte starte på nytt.

Men så, etter mange års kamp, skjedde det noe. Jeg skjønte at hvis jeg ikke endret noe fundamentalt i måten jeg tilnærmet meg vekttap på, ville jeg aldri klare å beholde vekten.

Det slo meg virkelig da jeg innså at jeg måtte få hjernen min med på laget. Å prøve å gå ned x antall kilo ved å gi meg selv strenge restriksjoner, regler og "nei-mat", ga meg ikke den motivasjonen jeg trengte, og det løste definitivt ikke min tilsynelatende evige kamp mot kiloene.

Det handlet om noe helt annet. Og da jeg endelig knakk slankekoden, gikk jeg ned over 30 kg. Det var stort!

For første gang i livet mitt klarte jeg å holde vekten. Og jeg har holdt den i over seks år nå. Det er jeg super stolt av, og det er derfor jeg startet opp Weight Wellness. Jeg ville samle alt jeg har erfart og lært i et enkelt system og en metode som ALLE kan følge, uansett hvor de starter fra. Håper å se deg på neste kurs.

Det er mulig for deg også

Slik kommer du i gang

01

Meld deg på kurs

Meld deg på kurset. Da vil du bli sendt til kassen hvor du bare trenger å fylle inn litt info om deg selv før du registrerer deg og går videre til betalingen. Du kan betale med vanlig kort eller bruke Klarna - som lar deg utsette betalingen i opptil 30 dager uten renter, eller dele den opp i inntil 36 måneder.

02

Få velkomstpakken din

Vi vil pakke og sende din personlige pakke rett fra Trondheim. Det tar vanligvis mellom 4-7 virkedager før du får den i posten. Men mens du venter, får du umiddelbar tilgang til onlinekurset og Facebook-gruppen, og du kan laste ned en miniutgave av dagboka sånn at du kan starte med en gang.

03

Følg metoden

For å lykkes trenger du bare å følge metoden og bruke verktøyene vi gir deg. Og hvis du støter på noen hindringer eller utfordringer, er vi her for å hjelpe deg, enten det er gjennom e-post, i Facebook-gruppen, eller gjennom gruppecoaching. Vi er med deg hele veien!

JEG ER KLAR FOR Å STARTE

Vår suksessgaranti

Start med "Klart Du Kan" Kurset

Hvis du ikke knekker slankekoden eller opplever betydelig progresjon i løpet av 60 dager, får du hele kursavgiften refundert (unntatt fysiske verktøy).

For å kunne benytte deg av garantien, må du kunne dokumentere at du har deltatt på livecoachinger, fullført hele kurset, gjort oppgaver, fulgt systemet og tatt i bruk samtaler med oss hvis du sliter.

Merk: Dette er ikke en quick fix-løsning. Garantien inkluderer nye ferdigheter innenfor mentale teknikker, men ikke et spesifikt antall kilo.

Dette passer for deg hvis:

  Du er åpen for å lære enkle mentale treningsmetoder for vektreduksjon uten å følge dietter

Du er villig til å sette av minst 10-15 minutter hver dag til å prioritere din egen helse

  Du er lei av dietter, kurer, strenge treningsregimer, kaloritelling og kortsiktige tiltak for vekttap. Du er klar for å skape varige endringer i livet ditt

Du forstår at dette ikke er en "quick-fix" som vil få deg til magisk å forandre alt uten at du gjør noe, og du ønsker å følge metoden for å lykkes

Dette passer ikke for deg hvis:

  Du ikke er åpen for å tilegne deg ny kunnskap

  Du ikke er villig til å sette av minst 10-15 minutter hver dag for din egen helse

  Du kun er interessert i strenge dietter, kurer og andre kortsiktige løsninger for vektnedgang

Du forventer å oppnå urealistiske resultater uten å legge ned innsats

 

Flere tilbakemeldinger fra kursdeltakere:

 

Klar for å skape en sunn og lett livsstil der du føler deg fantastisk?

Du står overfor en viktig avgjørelse som vil påvirke alle områder av livet ditt, enten positivt eller negativt.

Livsstilen din har innvirkning på din mentale helse, fysiske helse, relasjoner, familie, arbeid, økonomi, sosialt liv og ikke minst ditt eget selvbilde.

La dette bli tidspunktet hvor du virkelig tar tak i din livsstil en gang for alle. Dette vil gi deg muligheten til å nyte en høyere livskvalitet de neste 10+ årene, med en livsstil du er stolt av og virkelig elsker.

Åhh, jeg er så klar for å komme i gang!

Ofte stilte spørsmål:

Kjære deg

Nå er det din tur til å knekke slankekoden og skape den hverdagen du fortjener

 

Du har allerede tatt det viktige første steget ved å være her. La meg fortelle deg hva som venter på den andre siden.

Tenk deg en verden der du føler deg energisk, vital og stolt av den kroppen du er i. En verden der du smiler når du ser deg selv i speilet og kjenner en indre styrke som driver deg fremover.

På den andre siden venter en sunnere og lettere livsstil som vil gi deg økt livskvalitet og glede.

Du vil oppdage en nyvunnet selvtillit som stråler gjennom alt du gjør - fra dine personlige relasjoner til dine karrieremål.

Du vil oppleve en endring som varer, en endring som handler om å skape sunne vaner og ta vare på deg selv hver eneste dag.

Og du er ikke alene på denne reisen.

Vi er her for å støtte deg, veilede deg og motivere deg til å nå dine mål.

Det er på tide å handle nå. Grip muligheten til å ta kontroll over din helse og velvære. Livet du fortjener venter på deg på den andre siden. Bli med oss og skap ditt beste jeg.

- Klem Ingvill

Kursoppstart
mandag 4. desember 2023
Kl. 21.00

kr 4997,-


Du får
 • Din eksklusive velkomstpakke med motivasjonsverktøy  - VERDI kr 1500,-
 • 8 uker med digital vanecoaching og spørretime - VERDI kr 9990,-
 • 8 uker med inspirerende videoleksjoner og oppgaver - VERDI kr 3990,-
 • 12 måneders tilgang til alt kursmateriell - VERDI kr 2500,-
 • 12 måneder med heiagjeng i lukket Facebook-gruppe - ubetalelig

Bonuser
 • Minikurs i mentaltrening - VERDI kr 1497,-
 • "Klart jeg kan" armbånd - VERDI kr 399 
 • 1 måned gratis medlemskap i WW-klubben - VERDI kr 500,-
VELG KURSOPPSTART 4. DESEMBER