Hvem er vi?

Vi er to engasjerte kvinner som ønsker å hjelpe deg med varig vektnedgang og en livsstil du kan elske

Et personlig brev fra Ingvill

Kjære deg,

Jeg kjenner godt til kampen med vekten. Min egen vektutfordring startet da jeg var utvekslingsstudent i USA, og eskalerte da jeg la på meg over 30 kg etter to svangerskap. Kanskje du kan kjenne deg igjen i følelsen av å alltid måtte starte på nytt? Jeg har vært der.

Men, her kommer den gode nyheten: Jeg fant en løsning. En løsning som ikke var en magisk pille, men en dypere, mer omfattende forandring. Jeg oppdaget vektprogrammet til den amerikanske psykologen Judith Beck, som fokuserer på kognitive teknikker for å endre adferd og etablere sunne vaner.

Det handler om mer enn kaloritelling. Det handler om å jobbe med oss selv mentalt og legge en ny plan for livet. Jeg lærte teknikker for å endre mine tankemønstre, skape nye vaner, og bekjempe min indre sabotør. Jeg lærte å være tålmodig, ta meg tid og fokusere på å bygge nye vaner fremfor å jage tallene på vekten.

 

Det fantastiske er at ingenting er forbudt. Det handler om å forstå de mekanismene som styrer hjernen vår og lære hvordan vi kan jobbe med dem. Egenomsorg, søvn, vann, og aktivitet ble like viktig som maten jeg spiste.

Jeg klarte å gå ned 30 kg på denne måten, og disse kiloene har ikke kommet tilbake. Nå har jeg viet mitt liv til å hjelpe andre med å oppnå det samme. Jeg ønsker å hjelpe deg med å endre dine vaner, slik at du også kan lykkes med varige endringer.

- Klem Ingvill

Bli kjent med vår fagansvarlige, Hege Leanders

Hei, jeg er Hege Leandersen. Som medeier og coach i WeightWellness, og med en solid bakgrunn som spesialsykepleier og kognitiv terapeut, har jeg dedikert mitt liv til å hjelpe mennesker skape positive forandringer.

Min utdanning og mange års erfaring innen psykisk helse og kognitiv terapi gir meg et unikt perspektiv på utfordringene vi står overfor når vi ønsker å forbedre vår fysiske og mentale helse. Jeg er dyktig til å hjelpe mennesker fra deres nåværende helsesituasjon mot en positiv forandring.

Jeg har hatt gleden av å hjelpe mange mennesker med å forvandle livene sine og bli den de ønsker å være. Det er ingenting som gleder meg mer enn å se gleden i noen når de oppdager sin indre styrke og evne til å skape forandring.

Jeg ser frem til å støtte deg på din reise. La oss sammen skape et sunnere, mer balansert og tilfredsstillende liv for deg!

Fra teori til praksis: Vår metodee

La oss snakke litt om livsstilsendring. Vi vet alle at det kan være utfordrende. Statistikk viser at 95% av de som går ned i vekt, ender opp med å legge på seg igjen etter kort tid. Vi vet alle at sunt kosthold, fysisk aktivitet, tilstrekkelig vann og søvn, samt selvpleie, er essensielt. Men å faktisk implementere dette i hverdagen? Det er ikke alltid like lett.

Her kommer vår metode inn. Den fungerer som en vennlig guide, en trinn-for-trinn-oppskrift mot suksess. Den er systematisk og praktisk, basert på prinsipper for adferdsendring. Det er som å ha en personlig veileder som viser deg veien gjennom utfordringene.

Og det beste? Når du har denne metoden, vil du kunne takle utfordringene med selvsikkerhet. Du vet hva du skal gjøre og hvordan du skal håndtere det.

Det er mye enklere å gjøre endringer når du har en klar plan å følge, en plan som garanterer resultater hvis du følger den. 

Nøklene til Livsstilsendring

La oss dykke litt dypere inn i dette. Å endre livsstil handler ikke bare om hva du spiser eller hvor mye du trener. Det handler også om hvordan du tenker, spesielt om mat og følelser.

Er det ikke fascinerende at mange av oss kan gå ned i vekt, men så sliter med å holde den nede over tid? Her kommer 'Klart Du Kan'-metoden inn igjen. Denne metoden hjelper deg med å utforske dine egne holdninger og tanker. Den fører deg bort fra den selvsaboterende indre dialogen og adferden som ofte hindrer oss i å oppnå langvarig suksess.

Å oppnå og beholde en sunn vekt er ikke bare en fysisk reise, det krever også en mental forvandling. Det handler om å bygge opp ny motivasjon, nye ferdigheter, og nei, det finnes ingen snarvei. Men 'Klart Du Kan'-metoden er her for å gjøre reisen enklere.

Metoden legger vekt på forberedelse. Før du tar steget inn i livsstilsendringen, vil du bruke tid på å forstå HVORFOR du vil gå ned i vekt. Du vil skrive ned alle fordelene det vil gi deg.

La oss forberede deg på suksess sammen. Vi vil utforske tankene dine, bryte ned barrierene og sette deg på veien mot den beste versjonen av deg selv. 

Dine neste steg

Klar til å knekke slankekoden?

Bli med på kurs

Oppnå varig vektnedgang uten å måtte bekymre deg for at kiloene kommer snikende tilbake. Vårt kurs er et trinn-for-trinn program som guider deg gjennom vår effektive metode, gir deg praktiske verktøy og støtte som sikrer at du kan gjennomføre din livsstilsendring uten tilbakefall. Trykk på lenken under for å lære mer og sikre en plass på vårt neste kurs.

Finn ut mer om kurset

Bli med på webinar

Er du interessert i å få konkrete tips og lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å knekke vektkoden uten behov for strenge dietter? Utforsk vårt gratis webinar ved å trykke på knappen under.

Finn ut mer om webinaret her