Det er dette som motiverer oss hver dag

Hva sier kursdeltakerene?

"Ned 14 kg – en livslang åpenbaring for meg"

Aftenposten intervjuet en av våre suksessfulle kursdeltakere om hvordan Klart Du Kan-metoden har gjort en forskjell for henne.

STEPHANIE CHAIGNEAU, DELTAKER, KLART DU KAN

 

""Tidligere prøvde jeg utallige kurer og dietter, men endte alltid opp med å legge på meg igjen. Men med Klart Du Kan har jeg gått ned 14 kg. Jeg føler meg bedre, både fysisk og psykisk, og jeg spiser hva jeg vil - ingen bestemmer over meg."

Jeg prøvde utallige kurer og dietter før, men gikk alltid opp i vekt igjen. Etter å ha gitt opp og spist hva jeg ville, fant jeg WeightWellness, som fokuserer på mental trening for å tenke seg ned i vekt og bli der. Jeg dro på et seminar og møtte Ingvill og Hege, og nå har jeg gått ned 14 kg og føler meg mye bedre både fysisk og psykisk. Jeg spiser det jeg vil og ingen andre bestemmer over meg. Anbefaler denne metoden på det sterkeste! 

SONJA DYNNA, DELTAKER, KLART DU KAN

"Som tidligere jojo slanker, har jeg prøvd det meste som finnes der ute. Ved hjelp av W.Wellness fikk jeg hjelpen og støtten jeg trengte. Jeg har nå gått ned over 13 kg"

«Jeg har tidligere vært en jojo slanker, har prøvd det meste av diverse dietter opp gjennom årene. Og endelig kjenner jeg at dette jeg gjør nå ved hjelp av Weight Wellness er til hjelp, gjennom å ha støtte og bli heiet på, få gode tips, samtidig som jeg finner min vei. Har gått ned over 13 kilo. Jeg prøver å tenke at 1% bedre hver dag er godt nok og det greier jeg!»

RITA LILLEHEIER, 62 ÅR FRA HVALER, DELTAKER, KLART DU KAN
 

"Da har jeg altså gått ned 10,4 kg – jeg føler meg veldig glad og stolt over meg selv over å ha klart det"

Jeg ville dele en god nyhet med dere; nå har jeg nådd det første delmålet mitt! Den 1. januar veide jeg 93,3 kg – og i dag veide jeg 82, 9. Da har jeg altså gått ned 10, 4 kg – jeg føler meg veldig glad og stolt over meg selv over å ha klart det!👏🏻👏🏻 Og så er jeg veldig, veldig takknemlig for den utrolig gode støtten jeg har fått fra dere underveis!🌺🌺🌺💓 Tusen takk!😊

ASTRID, DELTAKER, Klart Du Kan
Ønsker du å lære mer om vår metode og hvordan vi kan hjelpe deg?

Meld deg på vårt neste gratis webinar 

Ja, jeg vil gjerne delta på et webinar!

Flere tilbakemeldinger fra våre kursdeltagere:

"Takket være W. Wellness og "Klart du kan"-kurset, har jeg gått ned 8 kilo"

W.Wellness hjalp meg til å strukturere kunnskap og erfaringer jeg allerede hadde for vekttap. Med en bevisst tilnærming til mine tanker, følelser og handlinger, samt fokus på levevanene mat, aktivitet, vann, søvn og egenomsorg, har jeg gradvis laget nye vaner. Dette har ledet til økt livskvalitet og en varig livsstilsendring.


LINDA Nilsen, deltalker, Klart Du Kan
Er du vår neste sukesshistorie?

Trykk under for å finne ut mer om vårt neste kurs!

Jeg vil vite mer om kurset